Elektro Norden AS
Kontakt oss

Lærlinger

 

Elektro Norden har et sterkt fokus på lærlinger og vi har god erfaring med å hjelpe kandidater på veien til å bli gode montører. 

 

Vi tar imot utplasseringselever fra alle trinn, og ansetter lærlinger hvert år. Vår dedikerte lærlingsansvarlige gir tett oppfølging for å sikre en grundig og verdifull opplæring.

 

Hvordan er det å gå i lære hos oss?

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe side om side med våre erfarne montører for å dra nytte, og lære av deres ekspertise.

Våre lærlinger får dessuten jevnlig teoretisk opplæring gjennom felles lærlingsamlinger. Samlingene har som formål å belyse teoretiske utfordringer som oppstår i arbeidshverdagen. I tillegg settes det opp individuelle oppfølgingssamtaler for å kartlegge den teoretiske utviklingen til hver enkelt lærling. Her får du som lærling en mulighet til å dele tanker, reflektere over egen utvikling og diskutere eventuelle utfordringer du står overfor.

 

 

Hvordan søke læreplass hos oss?

Vi har et tett samarbeid med opplæringskontoret og videregående skoler i  omegn, og tar imot utplasseringselever fra hvert trinn. Hvis du ikke er i vanlig skoleløp, kan du ta kontakt med oss for en prøveutplassering som vil fungere som et intervju over noen dager.

Etter fullført utplassering vil det bli vurdert lærlingplass med fast ansettelse hos oss.

 

 

Søk utplassering hos Elektro Norden gjennom å sende en jobbsøknad med CV til lærlingansvarlig  Aida I. Kristensen.

Ta også kontakt med Aida hvis du har spørsmål om utplassering og lærlingplass.

 

 

 

Vi er stolte av å kunne si at samtlige av våre tidligere lærlinger, som har fullført læreperioden hos oss og bestått fagprøven, nå er ansatte som montører i Elektro Norden.