Elektro Norden AS
Kontakt oss

Om oss

Elektro Norden er en totalleverandør av elektrotjenester mot proffmarkedet i Stor-Oslo.

 

Vi er et ungt og dynamisk selskap som ble etablert i 2018 og har vært aktive siden starten av 2020. Siden da har vi vokst til et team på 18 ansatte. Vi er stolte av vår faglige kompetanse og lange erfaring fra elektrobransjen med et samlet fokus på å levere elektrotjenester av høy kvalitet til våre kunder.

Vår spesialisering ligger i prosjektledelse og gjennomføring, og vi har fokus på å utnytte fordelene av digitalisering i våre prosjekter. Vårt mål er å levere prosjekter med gjennomtenkte, bærekraftige og fremtidsrettede løsninger.

Som totalleverandør av elektrotjenester kan vi tilby vår omfattende erfaring og kunnskap innen elektrofaget for å utvikle, lede og gjennomføre komplette elektroinstallasjoner.

Ønsker du som hovedentreprenør å vite mer om hva vi kan tilby i ditt prosjekt – les mer under «Våre tjenester».

 

Elektro Norden er sertifiserte som Miljøfyrtårn. Vi verdsetter miljøet, og tar derfor vårt ansvar for å redusere klimaavtrykket. Les mer om vårt miljøarbeid under «Klima- og miljø».

 

 

Vi verdsetter også et godt arbeidsmiljø, og har et høyt ønske om å være en god arbeidsgiver for våre ansatte. Vi legger stor vekt på å skape en atmosfære hvor våre ansatte kan trives og være produktive i et hyggelig og trygt arbeidsmiljø med et tydelig fokus på HMS.

Er du en erfaren montør, bas eller prosjektleder og er interessert i jobbe hos oss, oppfordrer vi deg til å lese mer under «Ledige stillinger».

 

Vi ser også verdien av å investere i lærlinger, og har et sterkt fokus på å være med på å utvikle, veilede og forme fremtidens arbeidskraft innen vår bransje.

Ønsker du å søke læreplass hos oss, finner du mer informasjon under «Lærlinger».

Vår visjon

«Elektro Norden skal oppfattes som en nytenkende, offensiv og attraktiv aktør, både av oppdragsgivere og i arbeidsmarkedet»